Lynholdet udbydes og drives af Swush.com og er godkendt af Spillemyndigheden.
Du skal være min. 18 år gammel, for at spille med i betalingsspil.
Dette site benytter cookies. Udeluk dig via ROFUS
Swush.com Aps - CVR: 25 76 74 46 - Email: info@swush.com - Tlf: 33 21 72 09 - Vesterbrogade 46, 1 tv. - 1620 København V

StopSpillet

Start i lobbyen

Lobbyen er det sted hvor du vælger hvilke nye konkurrencer du vil deltage i. Konkurrencerne bygger på forskellige spil, og konkurrencerne kan variere mht. indskud/præmie -størrelse og deltagerantal.

Vælg en konkurrence

Reglerne er ganske enkle

Når du vælger en konkurrence, vil du få vist hvad der gives point for og hvad præmier og indskud er inden du stiller holdet. Reglerne kan variere fra konkurrence til konkurrence, men fælles for dem alle er, at de er ganske enkle.

Dine kuponer

Når du har stillet et hold i en konkurrence, så har du lavet det vi kalder en kupon. Alle dine kuponer er samlet under punktet "Mine Kuponer", og er grupperet efter hvorvidt de er:

  • Kommende

    Konkurrencer hvor du stadig nå at ændre i din opstilling, da spillets kampe ikke er begyndt endnu.
  • Igangværende

    Dine kuponer i spil der er igang lige nu, og som du kan følge live!
  • Afsluttede

    Kuponer du har haft i afgjorte konkurrencer. Det er her du tjekker op på, hvordan det gik i de konkurrencer, som du ikke fulgte live.

Én holdopstilling - mange kuponer. Du kan bruge samme opstilling, når du vil deltage i en ny konkurrence, som er baseret på samme spil (Spil = et antal kampe fra en udvalgt liga/sportsgren).

Vælg en konkurrence i lobbyen og lav din første kupon - God fornøjelse!