Lynholdet udbydes og drives af Swush.com og er godkendt af Spillemyndigheden.
Du skal være min. 18 år gammel, for at spille med i betalingsspil.
Dette site benytter cookies. Udeluk dig via ROFUS
Swush.com Aps - CVR: 25 76 74 46 - Email: info@swush.com - Tlf: 33 21 72 09 - Vesterbrogade 46, 1 tv. - 1620 København V

StopSpillet

Daglige managerspil til sportsfans

Lynholdet.dk er daglige managerspil, hvor sportsfans hver dag kan sætte et managerhold og spille om penge eller gratis imod vennerne.

Spillet forgår online og bygger på virkelig data, hvor spillere får point, alt efter hvad de præsterer i virkeligheden. Der er både gratis og betalte managerspil, og du får hver dag chancen for at spille med om kontante præmier.

Lynholdet gør sporten sjovere - hver dag

Lynholdet bygger på holdet.dk’s velkendte sæsonspil, men med daglige ligaer og penge-konkurrencer får danske spillere samme mulighed som Draftkings og Fanduel tilbyder i USA. Du kan altså spille daglige managerspil og dyste med om kontante præmier eller blot lave et hyggespil med vennerne.

Sådan spiller du dagligt managerspil

Du vælger blot en sport eller liga, f.eks. Superligaen eller Premier League, og herefter sætter du et hold med 11 spillere for et budget på 50 mio. Du kan vælge spillere fra samtlige af de hold, som deltager i den givne runde. Lynholdet er for alle spillere og der findes derfor forskellige konkurrencer, der varierer i indsats og præmiepulje.

Værdien af spillere fastsættes udfra sæsonspillet på holdet.dk samt hvilke modstandere de enkelte spillere møder i den givne runde. Med et managerhold kan du deltage i flere forskellige konkurrencer og følge dine spilleres point live imens kampene spilles.
Start her og kom godt igang på Lynholdet.