Lynholdet udbydes og drives af Swush.com og er godkendt af Spillemyndigheden.
Du skal være min. 18 år gammel, for at spille med i betalingsspil.
Dette site benytter cookies. Udeluk dig via ROFUS
Swush.com Aps - CVR: 25 76 74 46 - Email: info@swush.com - Tlf: 33 21 72 09 - Vesterbrogade 46, 1 tv. - 1620 København V

StopSpillet

Generelt

 • Hvor gammel skal man være?

  Du skal være minimum 18 år i forhold til gældende lovgivning, for at du må spille med.

 • Jeg kan ikke logge ind?

  Tjek at det er den korrekte e-mail adresse, som du forsøger at logge ind med. Når du er sikker på dette, kan du nulstille dit kodeord via linket ”Glemt kodeord?” på log ind siden.

 • Jeg har glemt mit kodeord. Hvordan får jeg et nyt?

  Du kan få nulstillet dit kodeord ved at klikke på "log ind" og dernæst "Glemt kodeord?".

 • Jeg har fået ny email adresse, hvordan retter jeg min konto?

  Log ind med din gamle e-mail adresse og ret den registrerede e-mail adresse under "konto / detaljer”

 • Hvordan lukker jeg min konto?

  Du skal først sørge for, at du har tømt din spilkonto for evt. indestående, før du kan lukke din brugerkonto. Herefter du sender du en e-mail med dit brugernavn fra den e-mail adresse, som du er registreret med.

 • Kan jeg annullere en kupon?

  Det er ikke muligt at annullere et indskud i en konkurrence eller at ændre kupon til deltagelse i en anden konkurrence. Dette skyldes at mange af spillets facetter er bygget op omkring, at der skal være et minimum antal deltagere i en konkurrence.

 • Kan jeg spille med fra min telefon?

  Ja, Lynholdet.dk understøtter til alle nyere smartphones og tablets, du skal blot skirve http://www.lynholdet.dk i browseren på din mobileenhed.

 • Hvordan prissættes spillere?

  Prisen på sportsudøvere fastsættes ud fra præstationsdata, statistik samt hvilken modstander de møder. For at gøre spillet jævnbyrdigt justeres værdien af den enkelte udover i forhold til den aktuelle modstander. For eksempel kan du finde gode spillere til rigtig billige penge eller dårlig spillere, som er prissat meget højt. Prisen er den samme for alle brugere og er med til at sikre en fair konkurrence.

 • Hvad er en konkurrence? Og hvad er et spil?

  En konkurerence på lynholdet er hver af de puljer, som man kan oprette en kupon til. Der findes forskellige konkurrencer, som varierer i antal deltagere, præmiesum og konkurrenceregler. Et spil er de aktuelle sportsbegivenheder, som en konkurrence bygger på. Det kan for eksempel være lørdagens kampe i Premier League.

Ind- og udbetaling

 • Hvor hurtigt gennemføres en udbetaling?

  Det kan tage op til tre hverdage at overføre din udbetaling fra vores bank til din bank, men oftest vil det ske meget hurtigere.

 • Hvornår bliver en konkurrence afgjort?

  Senest den efterfølgende formiddag efter samtlige begivenheder (kampe/turneringer/løb) i en konkurrence er færdigafviklet, afsluttet og efterkontrolleret, bliver en konkurrence afsluttet. Gevinster udbetales herefter til vindernes spilkonto inden for 10 min.

 • Kan jeg kun indbetale med kreditkort?

  Ja, det er kun muligt at indbetale med Visa eller Mastercard.

 • Skal jeg validere min konto?

  Når du vil trække penge ud fra din spilkonto til din bankkonto, skal din brugerkonto være pas/kørekort valideret op imod de oplysninger du har opgivet ved oprettelse. Du kan læse mere om dette under ”regler”.

 • Jeg kan ikke sætte flere penge ind?

  Der er en beløbsgrænse på 10.000 kr. på din spilkonto i forhold til indbetalinger. Når denne grænse er nået, kan du ikke længere indbetale til din spilkonto.

 • Hvordan sikrer I jer mine penge?

  Det samlede beløb,som alle brugere har indestående på deres spilkonti eller indskudt i uafsluttede konkurrencer, står på en dedikeret konto i et dansk pengeinstitut. Denne konto er forsikret mod hacking og tyveri. Danske Licens Spil A/S ejer majoriteten af Swush.com som er udbyder af Lynholdet.dk

Spil og kupon

 • Hvad er deadline for at ændre en kupon?

  Du kan foretage udskiftninger frem til første kamps programsatte start. Men for en god ordens skyld skal vi opfordre til, at det er gjort min. 10 før, da vi ikke kan garantere at uret på vores servere er synkroniseret med dine ure. Der gives ikke refunderinger eller erstatning for ønskede udskiftninger, som ikke kunne gennemføres grundet forskydninger mellem brugere og vores tid. Vores serveres klokkeslæt er synkroniseret med time.NIST.gov.

 • Jeg kan ikke vælge en specifik spiller til min kupon?

  Det kan skyldes, at du enten ikke har flere ledige pladser i den position eller du ikke har råd til spilleren.

 • Hvordan kan jeg filtrere i spillerlisten?

  Du kan, når du skal finde spillere til din kupon filtrere på flg: Hold: Klik på holdet i liste over kampe. Du kan godt vælge flere hold Position: Vælg position eller klik på det lille søge ikon på din kupon. Plads og råd til: Klik på ”kun mulige” for kun at se de spillere, som du har mulighed for at tilføje i forhold til pris og budget samt plads på din kupon. Fritekst: Du kan søge på en spillers navn, ved at indtaste dette i ”Spillernavn”

 • Hvornår er en konkurrence garanteret?

  Alle konkurrencer har et minimums antal kuponer, der skal være tilmeldt for at konkurrencen afvikles. Når dette minimum er opnået, bliver den enkelte konkurrence markeret med "Garanteret" i lobbyen og på konkurrencens info blad. Dog gælder det for alle konkurrencer, at der minimum skal være tilmeldt to kuponer for at konkurrencen afvikles. Også selvom konkurrencen er markeret som ”Garanteret”,

 • Hvad sker der hvis minimum antal kuponer ikke opnås?

  I tilfælde af at en konkurrence ikke opnår det oplyste minimum antal af kuponer, bliver konkurrencen samt tilmeldte kuponer annulleret og alle indskud tilbagebetales.

 • Hvad er en kupon?

  En kupon er en deltagelse i en konkurrence, hvortil der er knyttet en holdopstilling. Antallet af kuponer du kan oprette afhænger af reglerne i hver konkurrence.

 • Jackpot-spil

  Jackpot-spil fungerer på den måde, at en del af indskuddet går til en jackpot, som akkumuleres fra spil til spil og udbetales til det hold, som slår rekorden for det højestes antal point i ét spil i den givne sport eller turnering. Hvis rekorden ikke slås i den sidste runde/spil, så tilfalder jackpot-puljen den manager, som er indehaver af rekorden. Hvis flere managers slår rekorden, så er det den spiller med det højeste pointantal, som modtager jackpotten. I tilfælde af pointlighed deles jackpotten.

Deltagere og modstandere

 • Hvad er Hygge-konkurrencer?

  På Lynholdet.dk er der plads til alle. Både dem som vil spille meget, og dem som blot vil hygge sig. Derfor har vi lavet Hygge-konkurrencer, som er konkurrencer med lavt indskud, og hvor hver deltager kun kan stille få kuponer. Det særlige ved hygge-konkurrencer er, at hvis man deltager i en hygge-konkurrencen, kan man ikke deltage i normale konkurrencer, der er baseret på samme sæt af kampe. Dette gælder også den anden vej rundt. Så hvis du har sat en kupon i en normal konkurrence, så kan du ikke tilmelde en kupon i en "Hygge-konkurrence", der bygger på samme kampe. I Hygge-konkurrencer spiller du derfor kun imod brugere, som har sat få kuponer for et meget lille indskud.

 • Hvordan bliver Duellen modstandere fundet?

  Duellen er en head-2-head konkurrence, hvor kun to kan spille med. I lobbyen er det de to første, der sætter et hold, som dyster imod hinanden.

Gruppespil og venner

 • Kan jeg lave et managerspil med mine venner?

  Ja, du kan til enhver tid oprette en gruppe og spille mod dine venner. Gå ind på menupunktet 'Venner', opret en gruppe og inviter de venner, som du gerne vil spille manager imod.

 • Hvem kan oprette en konkurrence i gruppen?

  Alle der er medlem af en gruppe på Lynholdet kan lave en konkurrence. Du vælger selv, hvilken sport, liga og kampe konkurrencen skal bygge på, samt det indskud du vil spille om.

 • Kan jeg selv vælge, hvilke kampe en konkurrence bygger på?

  Til en vis grad ja. Du vælger selv hvilken liga eller sport, som du vil lave en konkurrence til, og indenfor den kan du vælge en forudbestemt gruppe af kampe, som du vil bygge konkurrencen på.

 • Hvordan inviterer jeg mine venner?

  Under menupunktet 'Venner' kan du finde de grupper af venner, som du er medlem af. I disse grupper kan du invitere nye venner via en 'Åben invitation', hvor du deler et link f.eks. i en Facebook gruppe, eller en 'Privat invitation', hvor du sender en e-mail direkte til de venner, som du vil spille imod.

 • Hvad koster det at deltage i et gruppespil?

  Vi tager et gebyr på mellem 12.5 og 20 procent. Gebyret er afhængig af indskuddets størrelse og bliver mindre i takt med at indskudbeløbet stiger.

 • Kan jeg smide nogen ud af min gruppe?

  Det er kun gruppe-administratoren, der kan smide medlemmer ud af gruppen. På listen over medlemmer af gruppen er gruppe-administratoren markeret med en gul cirkel. Hvis du vil have nogen smidt ud af en gruppe, så tag kontakt til din gruppeadministrator. Under listen af medlemmer kan gruppe-administratoren smide eventuelt uønskede personer ud af gruppen.